Coaching

NLP COACHING

Imate navade ali razvade, ki bi jih želeli opustiti? Vas pretirano skrbijo določene bolezni? Ste anksiozni in slabo spite? Bi želeli le povečati svojo samopodobo? Imate pomemben sestanek, na katerem bi želeli blesteti? Ali pa govorni nastop? Nimate motivacije za dosego določenega cilja? Imate fobije? Želite spremeniti svoje vedenje ali prepričanje? Ste v dilemi in ne veste, kako se odločiti?

Vse to in še več lahko uspešno rešujemo z različnimi NLP tehnikami (NLP = nevrolingvistično programiranje). Kot coach (trener, mentor) vas bom vodila skozi vaje in tehnike preko katerih lahko rešite težave, ki vas samo trenutno ali pa že zelo dolgo pestijo. Moja naloga je, da vas uspešno usmerim na pot, ki si jo VI sami izberete. VI ste namreč pilot svojih odločitev, jaz pa vam ob tej poti stojim ob strani.

Svetovanje poteka preko Skype videoklica ali po telefonu.

Po kratkem pogovoru po telefonu ali v živo, vam javim, koliko ur bi potrebovali za dosego nekega cilja (običajno 3-5 ur, če je stvar kompleksnejša pa kakšno uro več).

Lepo vabljeni, da mi pišete na sanda.pravijaz@gmail.com, ali pa me pokličete na 041/663-480 in posredovala vam bom več informacij.

Cena ure coachinga je cca. 50€ z DDV.