Moč Misli

(Video-delavnica)

NOVO !Video-delavnica za zmanjševanje strahu pred prihodnostjo oz. anksioznostjo

Svet se spreminja...in mi z njim. Ker vem, da je v času ohromelosti celotnega socialnega življenja, vseeno treba skrbeti za zdravo duševno klimo, vam ponujam 9- dnevno video delavnico za izboljšanje počutja in zmanjšanje anksioznosti oziroma omilitev strahu pred prihodnostjo. Ker močno verjamem (no, saj je dokazano), da se vse prične v naših glavah, sem jo poimenovala MOČ MISLI.

Pri tem sem upoštevala NLP pristope, ki bodo pri vas okrepili voljo do življenja in predvsem sprogramirali vaše misli, da bodo trenutno situacijo dojemale bolj pozitivno, manj nevarno in celo dobrodošlo.

Vsak dan boste preko svojega e-naslova prejeli povezavo na 1 video vsebino, ki bo vsebovala:

 • nekaj nujne teorije za razumevanje principov nevrolingvističnega programiranja (NLP-ja), ki vas bodo (upam) navdušili, kolikor so mene.

 • mojo zgodbo, kjer bom razkrila, kako sem se sama spoprijemala s tesnobo po porodu in kako sem se ji pričela postavljati po robu

 • močna in učinkovita orodja za premagovanje:
  tesnobe, strahu pred prihodnostjo, negotovosti, pretiranih pričakovanj, stresa, fobij, traum ter vseh podobnih anksioznih stanj

 • domače naloge in vaje (z njihovo pomočjo okrepimo zavedanje in podzavestno utrdimo znanja)

9 zaporednih dni boste torej prejemali navodila za vstop v višje stanje zavesti, videe, meditacije in spodbudne besede. V vsem tem času vam bom na voljo za komunikacijo preko e-sporočil. Vsak udeleženec bo na koncu prejel tudi 50% POPUST na 1 uro coachinga (redna cena je 50€ z DDV, samo pri tej delavnici pa 25€ z DDV), s katero bomo zavedanje še poglobili.

Dostop do delavnice bo za vas ostal aktiven vsaj 1 leto, tako da boste lahko svoje znanje po potrebi tudi obnavljali.

Zelo pomemben del vaj so domače naloge, saj z njihovo pomočjo dejansko ponotranjite naučene vsebine (oziroma vaše možgane prepričate, da začnejo razmišljati ''drugače''). Več o tem, zakaj je treba možgane ''strenirati'' na določen način in kako lahko s preprosto tehniko zbrišemo oz. nevtraliziramo pretekle spomine in traume pa boste izvedeli na delavnici :)

Lepo vabljeni!

Program:

Video delavnice so posnete v sklopih, tako da boste vsak dan prejeli po 1:

 1. Moja zgodba (Kje in kdaj sem se sama srečala z anksioznostjo ter kako sem jo pričela reševati, kar bo odlično izhodišče za nadaljevanje, saj si boste lažje predstavljali, kaj anksiozna stanja sploh so?)

 2. Nekaj besed o NLP-ju (nevrolingvističnem programiranju in njegovih temeljih) ter osnovnih načelih, na kateri temelji (za lažje razumevanje bo vključeno veliko zgodb in primerov, naredili pa bomo že prvo vajo!)

 3. Kateri občutki spadajo pod anksioznost? Se res pretiranega strahu priučimo?

 4. Spoznali bomo že prvo orodje - Spreminjanje okvirjev!

 5. Govorili bomo o virih notranje moči in celo o čudežih (malo drugačnih, kot jih sicer imate v mislih) :)

 6. Podmodalnosti oziroma predstavitev neverjetno učinkovitega orodja za odpravo fobij in traum.

 7. Naučili se bomo transa (res je, tudi meditirali bomo) in postavili sidra (ne takšna, kot pri ladjah, vendar po mojem mnenju še močnejša).

 8. Spoznali bomo način, kako ''pomiriti'' posamezne dele osebnosti, da pričnejo delovati skupaj, v sožitju.

 9. V zaključku bomo slišali konec moje zgodbe oziroma ocenili, s katerimi orodji sem rešila svoje težave (kot primer, da boste tudi sami lažje rešili svoja tesnobna stanja) + BONUS: končna naloga, preko katere boste še poglobili znanje (nalogo vam bom pisno pokomentirala in vam individualno svetovala).

Kakšen je CILJ delavnice oz. kaj pridobim?

 • naučiti se primernih odzivov na stresne situacije

 • zmanjšati anksioznost brez dolgovezenja in pretiranega teoretiziranja (dejansko NLP orodja delujejo takoj!)

 • odpraviti traume, fobije

 • osredotočiti delovanje možganov na svoje prednosti in ga preusmeriti od negativnih mislih

 • odkriti, da so viri za uspeh, zadovoljstvo in uživanje v življenju v nas samih

 • odpraviti nespečnost in pretirano možgansko občutljivost (''po domače: živčnost'', neprestano analiziranje ipd.)

 • povečati nivo življenjske energije

 • spoznati procese mišljenja in svoje misli učinkovito nadzorovati

 • na novo odkriti prijetne spomine in jih uporabiti v boju proti neprijetnim stanjem

 • naučiti se meditacijskih tehnik oz. transa

 • spoznati, da nam zavest občasno tudi laže in nas zavaja

 • In nenazadnje najti dokaze, da je ključ (ne)uspeha IZKLJUČNO le v naših lastnih rokah!

Cena in termini:

Tovrstne delavnice lahko stanejo tudi več tistoč evrov, saj je za znanje, ki ga podajajo, potrebno opraviti licencirane programe NLP-ja, sama priprava takšnih delavnic pa lahko traja tudi več tednov!

Samo izračunajte - nanižja cena coachinga v Sloveniji je 50€, vendar običajno 70€ ali celo do 150€. Tukaj pa prejmete kar 9 modulov z vključenimi 5 pomembnimi orodji, ki jih lahko prilagodite na katerokoli življenjsko situacijo!

Torej: 9 modulov + 50% popust na 1x uro coachinga so vaši ne za 500€, ne za 250€, ne za 125€, temveč za 100€ z DDV!!! Dostop do e-delavnice pa bo za vas ostal aktiven vsaj 1 leto!

In še to - ob zaključni nalogi vsak od vas prejme tudi individualne odgovore na vaša vprašanja ter navodila in pojasnila, ki bi jih morda potrebovali (e-mail coaching).

DODATNO: 50% POPUST na uro coachinga, vezanega na delavnico (25€ z DDV).