E-knjige in gradiva

MAMI, ZMOREŠ!

Trenutno je na voljo elektronska knjiga Mami, zmoreš!, kjer na 60 straneh najdete pozitivne misli, citate in verze, ki mamicam polepšajo dan in jim pomagajo prebroditi izzive starševstva.

Self confidence,self safety,heart,basic trust,person - free image ...

POVEČAJTE SI SAMOPODOBO IN POSTANITE (ŠE) BOLJŠI!

V kratkem in preglednem gradivu boste našli jedrnate ter preproste korake, ki vam bodo povečali ter okrepili samopodobo, zaupanje vase in vam spremenili življenje na bolje.

Strnjeno je v pregledno obliko, brez odvečnega balasta in je primerno tako za ljudi, ki imajo nizko samopodobo, kot tiste, ki bi si le želeli raziskati tovrstno področje človeškega uma.

E-gradivo temelji na načelih, ki jih vsebuje vsaka knjiga za samopomoč, a s to razliko, da vključuje predvsem glavna spoznanja in napotke za bolj pozitivno samopodobo. Zaradi svoje jedrnatosti je primerno za ljudi, ki potrebujejo takojšnje odgovore in nimajo časa prebirati na desetine različnih besedil, da bi našli ustrezne rešitve.

Dotika se treh glavnih tematskih sklopov oziroma vprašanj:

1. Kaj je samopodoba?
2. Kako se oblikuje samopodoba?
3. Kako naj okrepim samopodobo?

Communication Head Balloons - Free image on Pixabay

KAKO NAPISATI UČINKOVITO KOMUNIKACIJSKO STRATEGIJO?

Učinkovita komunikacijska strategija je temelj vseh odnosov z javnostmi. Kratko in jedrnato e-gradivo je namenjeno predvsem spoznavanju osnov komunikacijske strategije in korakov, ki jih mora vsebovati.

Zaradi svoje jedrnatosti je primerno za ljudi, ki potrebujejo takojšnje odgovore in nimajo časa prebirati na desetine različnih besedil, da bi našli ustrezne rešitve.

Odgovorili bomo na vprašanje, kaj sploh je komunikacijska strategija, ter razložili posamezne korake in glavne točke, ki jih mora imeti vsaka kakovostna komunikacijska akcija.

Komu je gradivo namenjeno?

E-gradivo je namenjeno predvsem začetnikom na področju odnosov z javnostmi oziroma tistim, ki želijo kvalitetno in organizirano načrtovati komunikacijske ali PR-ovske akcije, a ne vedo točno kako. Predvsem ga priporočamo ljudem, ki nimajo veliko časa za prebiranje različnih knjig in bi si želeli že v eni sami uri spoznati osnove komunikacijske strategije.