Hitri E-mail coaching

Kaj je hitri e-mail coaching?

Hitri e-mail coaching ali hitri e-coaching je enak običajnemu coachingu, s to razliko, da poteka preko izmenjave elektronske pošte in je navadno namenjen odgovarjanju na zelo jasna vprašanja - z drugimi besedami: točno veste, kaj želite vprašati in imate natančno definirano težavo. Kot da bi imeli svojega dopisnega prijatelja, ki vam 100% stoji ob strani, vas NE ocenjuje in vam pomaga priti do hitrega zaključka ter odločitve.

Za koga je hitri e-coaching primeren?

E-coaching je popolna oblika coachinga za tistega, ki:

 • si želi prvič preizkusiti coaching, da vidi, če mu ustreza

 • želi postaviti točno določeno vprašanje, na katerega si želi čimprej odgovoriti

 • si želi imeti korespondenco stalno pred seboj, da se lahko k njej po potrebi vrača in obnovi svoje znanje, poglede in nasvete

 • želi v miru premisliti o vprašanju oz. temi, ki jo želi naglasiti

 • se raje pisno izraža, saj tako lažje izbere svoje misli

 • se sprva težko odpre in zaupa ter mu da tovrsten način priložnost, da v svojem tempu razkriva teme, ki jih želi naglasiti

 • nima časa za usklajevanje popolnega termina za coaching v živo

 • živi ali dopustuje v drugem časovnem pasu

Kaj vam lahko ponudim?

Zagotavljam vam, da tudi preko hitrega e-coachinga prejmete mojo 100% predanost in podporo! Preberem namreč vsako vrstico vašega pisanja, vsak zlog in vsako črko ter ne 1x ali 2x, ampak kar 3x, 4x ali 5x, saj vas samo tako lahko bolje začutim. V kolikor mi karkoli ni jasno, vas seveda vprašam, podrezam, pobezam, torej naredim vse, da so želje in pričakovanja popolnoma jasna. Običajno se posvetiva eni sami temi, ki je tudi razlog, da ste izbrali ta način coachinga, lahko pa kasneje v živo ali pa še vedno preko elektronske pošte preučiva tudi vsa ostala področja življenja - tudi ta so namreč vedno vredna naglasitve. Odločitev je popolnoma vaša.

CENA: 30€ z DDV in vključuje:

1 e-vprašanje + 1 e-odgovor

*Če ocenim, da se določene težave ne da rešiti v tem času, vam to tudi iskreno povem in skupaj poiščeva rešitev.

NA HITRI E-COACHING SE PRIJAVITE TUKAJ:
sanda.pravijaz@gmail.com

Kako se prijavite?

Hitri e-coaching deluje zelo podobno kot osebni coaching:

 1. najprej mi pošljete sporočilo na sanda.pravijaz@gmail.com z željo po e-coachingu in opisom težave, vprašanjem, pomislekom, torej z vsem, kar menite, da bi bilo za reševanje relevantno. Potem vam javim, če je ta način coachinga za vas primeren - v kolikor je, lahko začnemo!

 2. brez skrbi, v kolikor mi karkoli ne bo jasno, vas seveda vprašam - s coachingom ne začnemo, dokler težava ni kristalno jasno opredeljena.

 3. potem vam v roku 2 delovnih dni pripravim odgovor in vam ga pošljem na e-naslov. Seveda sem vam po tem tudi na voljo za vsa vprašanja.

 4. Javite mi, če je uspelo! :)

 5. POZOR! Coaching je ''živa stvar'', kar pomeni, da bo nekdo že po 1 sporočilu občutil velik napredek, nekateri pa potrebujejo nekaj več časa. Brez skrbi - ne bom vas zapustila. Vkolikor bi želeli s coachingom nadaljevati, mi javite, in našli bomo rešitev, ki vam bo ustrezala.