Meditacije

Free Images : meditating, peace, health, exercise, meditation ...

Meditacija Mirnost Duha

V obdobju negotovosti in nemira, vam kot najboljšo investicijo vase priporočam kratko, a učinkovito meditacijo proti anksioznosti, strahu, nemirnosti. Na vas bo delovala zelo sproščujoče, sama tehnika pa je uporabna tudi takrat, ko posnetka nimate pri roki - na primer v trgovini ali sprehodu.

Cena Meditacije Mirnost Duha je 9,99€ z DDV in traja slabih 5 minut, dodanih pa je še kar nekaj minut prijetno sproščujoče glasbe.

Lepo vabljeni k naročilu!

Meditacija za spremembo vedenja

V tokratni meditaciji se posvečamo spremembam vedenja oziroma zamenjavi le-tega z novimi, boljšimi navadami. Gre za zelo priljubljeno NLP metodo (Swish), ki že ob zelo kratki uporabi ''pričara'' neverjetne rezultate. Na koncu sem pustila še nekaj minut pomirjujoče glasbe ;)

Cena Meditacije za spremembo vedenja je 19,99€ z DDV in traja 12.30 minut, dodane pa so še 4 minute prijetno sproščujoče glasbe.

Lepo vabljeni k naročilu!

PERSONALIZIRANA MEDITACIJA

Meditation Spiritual Artwork - Free photo on Pixabay

Priprava 10+ minutne personalizirane meditacije s sproščujočo glasbo: sproščanje, spanje, samopodoba, sprememba vedenj, misli, prepričanj, odprava fobij, odprava strahu in aksioznosti.

V NLP (nevrolingvistični tehniki) :)

Pošljem vam sporočilo z nekaj vprašanji in naredim meditacijo po vaši meri.

Lepo vabljeni, da mi pišete na sanda.pravijaz@gmail.com, ali pa me pokličete na 041/663-480 in posredovala vam bom več informacij.

Cena personalizirane meditacije je cca. 100€ z DDV.